Рецепти других страв
Смачні і ароматні посмажені котлети – улюблене м’ясне блюдо для багатьох, яка відмінно поєднується з багатьма гарнірами, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно смажити.
М’ясо вареної тріски після варіння виходить смачним і соковитим, якщо його правильно відварити, при цьому воно відмінно поєднується з багатьма гарнірами, а з бульйону можна приготувати наваристу юшку.
Курячі шиї – простий і недорогий інгредієнт для приготування курячого бульйону або холодцю, тому тим, хто ще жодного разу не варив їх буде цікаво дізнатися, скільки часу і...
Курячі крильця широко використовуються для приготування різноманітних страв і часто проміжним етапом приготування є варіння, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно
Не багато знають, що півня можна смачно приготувати в домашніх умовах, зокрема зварити (як готову м’ясну страву, або для супу або холодцю). Розглянемо докладніше, як і скільки варити.
Варені раки – справжній делікатес, який легко можна приготувати в домашніх умовах для себе і своїх близьких, при цьому процес їх варіння – не дуже складна процедура. У...
Парові котлети – смачне і більш корисне блюдо, ніж звичайні смажені і їх з легкістю може приготувати кожен в домашніх умовах, тому в цій статті розглянемо, як і...
Долма з виноградного листя – дуже смачне і не дуже складне в приготуванні страва, яку кожен зможе зробити в домашніх умовах, але щоб долма вийшла смачною, потрібно знати,...
Багато знають і люблять суп з фрикадельками, так як його не складно приготувати в домашніх умовах, при цьому сам суп виходить легким і дуже смачним, але щоб він...
Варене м’ясо восьминога – смачний і простий у приготуванні делікатес, який з легкістю можна зробити в домашніх умовах (наприклад, для салату), але головне знати, як його правильно варити,.
М’ясо вареного краба – смачний і корисний делікатес, який з легкістю можна самостійно приготувати в домашніх умовах. У цій статті розглянемо детальніше, скільки часу і як правильно варити.
Макарони ріжки часто купують і використовують для приготування гарніру багато господинь, але якщо вони куплені на вагу або на упаковці немає рецепта, як їх правильно варити, виникає проблеми.
Багато новачків і досвідчених грибників люблять збирати гриби опеньки восени і готувати з них супи, варити, смажити, маринувати або робити заготовки на зиму, тому в цьому огляді розглянемо,...
Із зеленої сочевиці можна просто і смачно приготувати високобілкові страви. Запропоновані рецепти з фото покроково. Салат з сочевицею Для перекусу можна приготувати цей дуже цікавий
Смачний омлет у вишуканій подачі можна приготувати на сковороді за французьким рецептом мадам Пуляр, а також ознайомитися з деякими порадами приготування страви для правильного харчування (пх) з фото.
Таке блюдо, як запіканка з макаронів і фаршу, не вимагає великих матеріальних і фізичних витрат, а тому заслужено користується особливою популярністю у працюючих господинь.
Цій страві більш 200 років, за час існування з’явилося кілька різних варіантів його виконання. Декілька покрокових рецептів приготування котлет по-київськи — в добірці.
Як смачно приготувати картопляне пюре з молоком і маслом, щоб у ньому не було дрібних грудочок, можливо, знають не всі початківці господині. Пропонуємо простий і швидкий рецепт приготування...
Сьогодні є різні варіанти цієї узбецької страви, але ми розповімо, як приготувати плов з яловичини, щоб рис був розсипчастим. А також відзначимо важливі моменти, які допоможуть швидко освоїти.
Недоспілі боби заслужено користується великою популярністю з-за великої кількості корисних мікроелементів у складі. У матеріалі представлені рецепти приготування стручкової квасолі