Рецепти національних страв
- Азіатська кухня
- Албанська
- Американська
- Англійська
- Арабська
- Африканська
- Білоруська
- Болгарська
- Бразильська
- Гавайська
- Грецька
- Естонська
- Європейська
- Ізраїльська
- Іспанська
- Італійська
- Кавказька
- Кримськотатарська кухня
- Литовська
- Марокканська
- Мексиканська
- Молдовська
- Німецька
- Польська
- Португальська
- російська
- Румунська
- Татарська
- Турецька
- Угорська
- Українська
- Фінська
- Французька
- Чеська
- Шведська
- Швейцарська
Багато хто впевнений, що американський сніданок — їжа нездорова. Адже улюблені фільми переконали нас, що в Америці діти починають день з пластівців, залитих молоком, або панкейків з кленовим.
Уявіть собі: існує кілька десятків видів пасти (або, якщо простіше, макаронів). Від її форми, будь то зірочки або черепашки, залежить смак і подача страви. Серед найбільших і апетитних...
Абсолютно точно: оладки повинні бути пишними. Що з ними тільки не роблять, щоб цього домогтися! І часом навіть іноді переборщують з кількістю розпушувача і соди. Однак пишні оладки...
Я з тих, хто любить вдалий крем більше, ніж сам торт. Тому, коли хочу порадувати себе і дітей, готую цей легкий молочний крем. Його і кремом складно назвати,...
Ясса або курка в цибулевому соусі — це національне сенегальське блюдо, де м’ясо птиці спочатку довго маринують, а потім тушкують в маринаді з цибулі і спецій. І, знаєте,...
Такий салат зазвичай готують в Німеччині. Він дуже цікавий і незвичайний, сподобається абсолютно всім, хто його спробує. Рецепт з покроковими фото простий і наочний.
У кожного рецепту є своя історія. Ми рідко цікавимося, звідки з’явилися прості страви, до яких звикли з дитинства. Наприклад, домашні мамині котлети точно придумала сама мама.
Чи знаєте ви, що слово “шарлотка” прийшло до нас з Франції і буквально означає “яблука, запечені в тісті”? Звичайно, з часом рецепт максимально спростили, але смак і зовнішній.
Шарлотка, приготована на основі кефіру і печена в мультиварці, напевно, порадує любителів «мокрих» пирогів, так як десерт виходить дуже ніжною і танучою в роті. Зробивши один раз шарлотку...
Для того щоб приготувати пишний і ароматний яблучний пиріг не обов’язково витрачати багато часу і сил. На допомогу приходить мультиварка і процес настільки спрощується, що від вас вимагається.
Закуска родом з Італії – запечені баклажани з молодим пармезаном і соковитими томатами. Приготувати таку страву можна в домашніх умовах без витрати безлічі зусиль і часу. Рецепт дуже...
Класична грузинська закуска, на приготування якої піде не більше півгодини, проте результатом ви точно будете задоволені! Баклажани і помідори, болгарський перець, приправлені часником
Якщо у вас видався урожай часнику – не поспішайте викидати соковиті ароматні стріли, адже з них можна приготувати чудову закуску в азіатському стилі, яка поєднується з м’
Часник, замаринований у виноградному соку і витриманий досить довго в розсолі – це блюдо вірменської кухні, яке відрізняється від всіх інших незвичайним способом приготування і насиченим смаком, не.
Пікантна закуска з ненав’язливою гостротою прекрасно доповнює різні гарячі страви і гарніри. Для того, щоб приготувати страву корейської кухні, часник необхідно маринувати в двох
Мало хто знає, що українська кухня – це не тільки борщ і сало – це ще й нереально смачний маринований часник з агрусом. Такою закускою ви точно здивуєте...
Для того щоб відчути запах Франції багато не треба! Досить мати трохи гарбуза, прованські трави і півгодини вільного часу. В результаті ми отримаємо дуже смачне і ніжне блюдо...
На сковороді обсмажується маринована в соєвому соусі курка. Окремо смажиться болгарський перець з цибулею, баклажаном, стручковою квасолею і часником в соусі теріякі з соєвим соусом.
Оригінальний рецепт заготовки патисонів на зиму – по-корейськи. Характерні спеції надають страві східний колорит і смак, закуска відмінно підходить для подачі до міцного алкоголю.
Традиційна аджика повинна бути гострою і її можна приготувати на основі кабачка з гірким перцем. Звичайно, це блюдо для любителів гострої кавказької їжі, і прихильники її є і...