Кабачкова ікра черезмясорубку з майонезом і томатною пастою
1 год 55 хв3
Ніжна і апетитна кабачкова ікра виходить з використанням м’ясорубки. Додайте в заготовку майонез і томатну пасту. Це робить частування ще більш поживним і яскравим та смачним.
3 год 0 хв5
Хочете заготовити на зиму смачну і поживну овочеву ікру? Використовуйте перевірений кулінарний рецепт на три кілограми кабачків. Порадуйте себе і близьких яскравим і універсальним частуванням.
1 год 15 хв2
Поживна ікра з кабачків на зиму виходить з додаванням інших овочів, томатної пасти і майонезу. Смачне частування стане вашим улюбленим перекусом і урізноманітнює домашнє меню.
Мариновані кабачки, як гриби, швидкого приготування
40 хв4
Багато хто любить мариновані грибочки, однак, з приготуванням цієї страви завжди потрібно повозитися. Тому, Вашій увазі представляється рецепт швидких і простих маринованих кабачків
20 хв3
Універсальна і швидка закуска з кабачків з соєвим соусом і часником – простий рецепт, який не займе вас довше, ніж на 5 хвилин. Головний плюс цієї страви полягає...
2 год 27 хв4
Блюдо насичене різними смаками (солодким, кислим і гострим) – це швидкі мариновані кабачки, приготовані в азіатському стилі. Така закуска відмінно підходить, як для сімейної вечері, так і для.
3 год 20 хв4
Кабачки, замариновані в пакеті – це та закуска, яка першою розлітається зі столу. Це не тільки дуже смачна страва, але ще і низькокалорійна і корисна, так як кабачок...
3 год 30 хв4
Закуска з кабачків приготована за цим рецептом, вже дуже нагадує мариновані гриби і миттєво розлітається зі столу. Відмінно доповнює будь-які м’ясні страви, а також прекрасно
Мариновані кабачки швидкого приготування без оцту
50 хв4
Швидка, низькокалорійна, а головна корисна закуска виходить з такого простого продукту, як кабачок. У розпал літнього сезону, коли молоді ніжні цукіні можна купити скрізь – запасаємося
Швидкі мариновані кабачки з оцтом
5 год 20 хв4
Небанальна закуска з кабачків готується дуже швидко і просто, доведеться почекати тільки пару годин, поки овоч промаринується медом, сіллю і різними травами. Таке блюдо прекрасно поєднується з будь-якими.
Мариновані кабачки кружечками швидкого приготування
8 год 20 хв4
Пікантні з легкою гостротою кабачки готуються дуже швидко і легко, а за смаком залишаються натуральними і хрусткими. Паприка надає закусці неймовірний аромат і цікавий ненав’
720 год 30 хв10
У чисті банки закладається кріп, хрін, часник, перець стручковий, петрушка і помідори. Все заливається холодним розсолом з сіллю, накривається кришкою і залишається при кімнатній температурі на 7-10 днів.
720 год 30 хв8
У чисті банки закладається перець горошком, часник, лавровий лист, кріп і петрушка. Потім зверху укладаються помідори, додається аспірин і все заливається розсолом на воді, солі цукру і оцті.
720 год 30 хв6
У банку закладається лист хрону, лавровий лист, гілки кропу і помідори. Далі туди додається порошок гірчиці, перець горошком і все заливається розсолом на воді, солі, цукрі і оцті....
Квашені помідори у відрі як бочкові
240 год 35 хв5
Помідори закладаються у відро разом з кропом, часником, листям хрону і смородини. Потім все заливається розсолом на воді, солі, перці і лавровому листі. Томати закриваються кришками і залишаються.
Квашені помідори на зиму без оцту
12 год 20 хв12
У стерилізовані банки закладаються гілки петрушки, часник і помідори. Потім все заливається розсолом з води, солі і цукрового піску, після чого прикривається кришками і стерилізується.
360 год 25 хв10
У банку по черзі закладаються помідори з часником, перцем чилі, листям смородини, вишні і травами. Все заливається розсолом з води, солі, лимонної кислоти, прикривається кришкою і відправляється в.
1 год 55 хв5
Помідори закладаються в банку разом з нарізаною селерою, парасольками кропу і часником. Потім все заливається розсолом на цукрі з сіллю, накривається блюдцем і залишається на три доби.
Амца – аджика абхазька
49 год 0 хв3
Через м’ясорубку пропускається гострий перець, часник, кінза, кріп, петрушка і волоський горіх. Потім туди додається сіль, хмелі-сунелі і все перемішується. Отримана маса накривається
Грузинська аджика з волоськими горіхами
1 год 15 хв15
Через м’ясорубку пропускається гіркий перець, часник, волоські горіхи і кінза. Потім туди додається сушений коріандр, кондарі (чабер), оливкова олія, білий винний оцет, сіль і